Δελτίο Τύπου Νέα Δεξιά

Σε συνέχεια των νέων περικοπών από τους κυβερνητικούς εθελοντικούς κόφτες των συντάξεων ο Εκπρόσωπος Τύπου της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ, κος  Δημήτριος Γερογιάννης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Ο αυτοαποκαλούμενος ως «ταξικός αποστάτης» και κομμουνιστής, υπουργός ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ κ. Κατρούγκαλος, με τους νέους εθελοντικούς κόφτες του στις επικουρικές συντάξεις, αναδεικνύεται πλέον στον πιο πρόθυμο και γρήγορο… ψαλιδοχέρη της Ευρώπης.


Από τις προεκλογικές φανφάρες για μηδενική ανοχή στις παράλογες απαιτήσεις των δανειστών, περάσαμε στην αριστερή πραγματικότητα της μηδενοποίησης των συντάξεων και της ζωής των Ελλήνων συνταξιούχων από την κυβέρνηση του αποφασίζω, διατάσσω και μετά σας χλευάζω.
Η ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ, καλεί τον Υπουργό ψαλιδοχέρη, να δώσει το παράδειγμα ο ίδιος και να ζήσει με την κατώτατη σύνταξη και την κάρτα σίτισης, με τα γεμιστά της κυρά Θεανούς, έστω και για ένα μήνα.»

Γραφείο Τύπου
Το Γραφείο Τύπου της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ εδρεύει στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στην οδό Απόλλωνος 3-5, στην Αθήνα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>