Δελτίο Τύπου Νέα Δεξιά

Μετά από επικοινωνία που είχε με την αντιπροσωπεία του Κόμματος της Ελευθερίας της Αυστρίας στο Ευρωκοινοβούλιο, ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δεξιάς Παναγιώτης Δούμας έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Επικοινωνήσαμε με το γραφείο του FPO στις Βρυξέλλες και μας επιβεβαίωσαν την πληροφορία ότι με απόφαση του ανωτάτου δικαστηρίου στην Βιέννη ο δεύτερος γύρος των προεδρικών εκλογών της Αυστρίας θα επαναληφθεί, καθώς διαπιστώθηκαν παρατυπίες. «Το κράτος δικαίου στην μικρή μας Δημοκρατία αποκαταστάθηκε», μου είπαν χαρακτηριστικά.
Πρόκειται για μία νότα αισιοδοξίας μέσα από την καρδιά της Ευρώπης, καθώς ηττάται ο καθεστωτισμός της Πολιτικής Ορθότητας που με κάθε μέσο προσπαθουν να επιβάλουν οι γραφειοκράτες των Βρυξελλών και τα ύποπτα συμφέροντα που αυτοί εξυπηρετούν, εις βάρος των ευρωπαϊκών εθνών.»

Νέα Δεξιά
Το Γραφείο Τύπου της Νέας Δεξιάς λειτουργεί σε καθημερινή βάση και είναι στην διάθεση όλων των δημοσιογράφων. Τα στοιχεία επικοινωνίας του γραφείου είναι:
Τ: 211 1980 118
Κ: 694 300 64 00
E: press@neadexia.gr
ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ - Γραφείο Τύπου - Απόλλωνος 3-5, 10557 Αθήνα

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>