Επ’ αφορμή των βανδαλισμών αριστερών ομάδων στα γραφεία του πολιτικού κόμματος «ΛΑΪΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ», ο αντιπρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Οι επιθέσεις των «ατάκτων» του Αλέξη έχουν πια υπερβεί και τα πλέον νοσηρά σενάρια φαντασίας. Στο κέντρο της Αθήνας, σε απόσταση λίγων εκατοντάδων μέτρων από το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής, μια ντουζίνα αντιεξουσιαστές επιτέθηκαν και έσπασαν τα γραφεία του πολιτικού κόμματος «ΛΑΪΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ», γιατί η άποψή του δεν ταιριάζει με την δική τους.

Οι ιδεοληψίες της κυβερνώσας αριστεράς θέτουν σε κίνδυνο όχι μόνον βασικά συνταγματικά δικαιώματα των Ελλήνων όπως την ελευθερία της έκφρασης αλλά και την ίδια την σωματική ακεραιότητα όποιου διαφωνεί με το παραμάγαζο των Εξαρχείων.

Η κορύφωση αυτού του είδους των επιθέσεων τους τελευταίους μήνες μόνον τυχαία δεν είναι αφού απ’ ό,τι φαίνεται το αρμόδιο υπουργείο «υποστηρίζει» το επιχειρησιακό τους σχέδιο, μέσω της «φινλανδοποίησης» της ΕΛ.ΑΣ. και της κατάργησης των δυνάμεων που τους φόβιζαν, όπως η ομάδα «Δέλτα».

Νέα Δεξιά
Το Γραφείο Τύπου της Νέας Δεξιάς λειτουργεί σε καθημερινή βάση και είναι στην διάθεση όλων των δημοσιογράφων. Τα στοιχεία επικοινωνίας του γραφείου είναι:
Τ: 211 1980 118
Κ: 694 300 64 00
E: press@neadexia.gr

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>