Φαήλος Κρανιδιώτης


Διήμερη περιοδεία θα πραγματοποιήσει ο πρόεδρος της Νέας Δεξιάς Φαήλος Κρανιδιώτης, με τη συνοδεία κλιμακίου στελεχών του κόμματος, στο νομό Δράμας στις 5 και 6 Δεκεμβρίου.

Στο πλαίσιο της περιοδείας θα πραγματοποιήσει συναντήσεις με τους θεσμικούς φορείς της πόλης, θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στα τοπικά μέσα μαζικής επικοινωνίας και θα συναντηθεί με στελέχη και φίλους της Νέας Δεξιάς στο νομό Δράμας.
Πιο συγκεκριμένα, την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στο Ξενοδοχείο Ξενία, θα επισκεφτεί την ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗ Δράμας, το Σύλλογο Πολυτέκνων και ακολούθως θα περιηγηθεί στο εμπορικό κέντρο της πόλης.
Την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου, θα εκκλησιαστεί στον εορτάζοντα Ιερό Ναό του Άγιου Νικολάου και ακολούθως θα περιηγηθεί στην αγορά της πόλης. Στη συνέχεια θα συναντηθεί με το Δήμαρχο Δράμας κ. Χριστόδουλο Μαμσάκο, με τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Αργύρη Πατακάκη και θα επισκεφτεί την Αστυνομική Διεύθυνση. Οι επαφές του με φορείς της πόλης θα ολοκληρωθούν με τη συνάντηση στην Ένωση Κυριών Δράμας, την επίσκεψη στο Επιμελητήριο της πόλης και την επίσκεψη στις υπό ανέγερση Φυλακές Νικηφόρου.
Η περιοδεία θα ολοκληρωθεί το απόγευμα της ίδιας μέρας με την ομιλία του κ. Κρανιδιώτη στο ξενοδοχείο Ξενία σε συγκέντρωση στελεχών και φίλων της Νέας Δεξιάς στο νομό Δράμας και θα ακολουθήσει συνάντησή του με μέλη παραγωγικών φορέων της πόλης.

Γραφείο Τύπου
Το Γραφείο Τύπου της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ εδρεύει στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στην οδό Απόλλωνος 3-5, στην Αθήνα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>