Η σιωπή των Ελληνίδων Γυναικών, αποτελεί συνενοχή στο μεγαλύτερο έγκλημα που συντελείται αυτή τη στιγμή στην πλήρη διάλυση της ελληνικής οικογένειας: το νομοσχέδιο για την αλλαγή φύλου των τέκνων μας. Το μέλλον των παιδιών μας ξεπουλιέται για να εξασφαλιστούν οι μισθοί των βουλευτών που δεν θέλουν να αποχωριστούν την καρέκλα της εξουσίας.

Εμείς, οι γυναίκες στη Νέα Δεξιά, είμαστε κάθετα αντίθετες στο εντελώς νοσηρό νομοσχέδιο που πρόκειται να ψηφιστεί από την Ολομέλεια της Βουλής. Θεωρούμε πως τροφοδοτεί την ψηφοθηρία των πολιτικών κομμάτων και δεν καλύπτει καμία από τις ουσιαστικές ανάγκες που έχουμε ως Έθνος. Προάγει την ένταση και τον παραλογισμό, και συμβάλει στην αποσταθεροποίηση της ήδη επιβαρυμένης Ορθόδοξης Ελληνικής κοινωνίας.

Υποστηρίζουμε την αγωνιζόμενη Ελληνίδα μάνα καθώς και την οικογένειά της, που είναι εκτεθειμένη μέσα στην ίδια της τη χώρα από τον απροκάλυπτο παραλογισμό του διεφθαρμένου μας πολιτικού συστήματος.

Σοφία Μαξούρη

Τομεάρχις Γυναικών της Νέας Δεξιάς

Γραφείο Τύπου
Το Γραφείο Τύπου της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ εδρεύει στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στην οδό Απόλλωνος 3-5, στην Αθήνα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>