Την Κυριακή 08 Οκτωβρίου  2017, ο Πρόεδρος Ηλίας Κωστόπουλος και το μέλος Νικόλαος Γεωργίου του Περιφερειακού Συμβουλίου της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ Θεσσαλονίκης, παραβρέθηκαν στην Χειροτονία σε Επίσκοπο του Θεοφιλεστάτου Εψηφισμένου Μητροπολίτου Φιλίππων, Νεαπόλεως & Θάσου κ. Στεφάνου, στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου Πολιούχου της Θεσσαλονίκης, προεξάρχοντος του Παναγιωτάτου Μητροπολίτου Θεσσαλονίκης κ.κ. Ανθίμου και πλειάδος Αρχιερέων συλλειτουργούντων.

Η ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ Εύχεται στον νέο Μητροπολίτη Φιλίππων, Νεαπόλεως & Θάσου κ.κ. Στεφάνου, υγεία, μακροημέρευση, καλή δύναμη στην άσκηση των νέων καθηκόντων του και στο σημαντικό έργο που του ανατέθηκε, αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάει η Πατρίδα μας και η Ορθοδοξία.

Γραφείο Τύπου
Το Γραφείο Τύπου της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ εδρεύει στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στην οδό Απόλλωνος 3-5, στην Αθήνα.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>