Δελτίο Τύπου Νέα Δεξιά

Σήμερα στα άδεια από ουρές ATM έχουμε τη μαύρη επέτειο των capital controls.

Οι ουρές των ATM μεταφέρθηκαν στον ΟΑΕΔ και στις εφορίες, μιας και οι άδειοι λογαριασμοί από τη φοροεπέλαση και τα εγκληματικά ιδεοληπτικά πειράματα της πρώτης φοράς αριστερά, επέτυχαν την διανομή της φτώχειας.

Η κυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου – Λαφαζάνη – Κωνσταντοπούλου, για να μην ξεχνιόμαστε, αλλά και των επικίνδυνων θεωρητικών παρδαλοπουκαμισάτων συνεργατών της παρέας της Αίγινας, διέπραξε εθνικό οικονομικό έγκλημα.

Οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, που προκλητικά πανηγύριζαν αγκαλιά το κλείσιμο των τραπεζών, κόστισαν στο πορτοφόλι των Ελλήνων 100 δισεκατομμύρια Ευρώ και 25.990 λουκέτα σε ελληνικές επιχειρήσεις πετυχαίνοντας το υψηλότερο ρεκόρ ανεργίας.

Η κυβέρνηση που προσπαθεί να σβήσει τώρα από τη μνήμη μας τις συντροφικές αγκαλιές επιτυχίας, για το κλείσιμο των τραπεζών, με την επιβολή των capital controls, έχει περάσει πλέον σε άλλη διάσταση, ως το δεξί χέρι της Ευρώπης της Μέρκελ,.

Στην επιβολή του mind control, δηλαδή του εγκεφαλικού ελέγχου των Ελλήνων, ώστε να μας επιβάλει, υπό τη βιτρίνα της τάχα προοδευτικής Ευρώπης, τον ισλαμικό εποικισμό και την πλήρη αποδόμηση της εθνικής αγοράς και της εθνικής παραγωγής.

Νέα Δεξιά
Το Γραφείο Τύπου της Νέας Δεξιάς λειτουργεί σε καθημερινή βάση και είναι στην διάθεση όλων των δημοσιογράφων. Τα στοιχεία επικοινωνίας του γραφείου είναι:
Τ: 211 1980 118
Κ: 694 300 64 00
E: press@neadexia.gr
ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ - Γραφείο Τύπου - Απόλλωνος 3-5, 10557 Αθήνα

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>