Για άλλη μια φορά γινόμαστε μάρτυρες και θεατές στο θέατρο του παραλόγου με τις ανθρωποκτόνες επιθέσεις εγκληματικών στοιχείων , κατά Αστυνομικών δυνάμεων στο κέντρο της Αθήνας.
Η αποψινή επίθεση κατά των Αστυνομικών της διμοιρίας της ΥΑΤ στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη Χαρ .Τρικούπη είναι μία επίθεση καταδικαστέα από τη ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ και αποτελεί ευθεία βολή στη καρδιά της Δημοκρατίας. Από τύχη και την άμεση αντίδραση των Αστυνομικών δεν θρηνήσαμε θύματα.
Η Κυβέρνηση και ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη μάλλον δεν έχουν αντιληφθεί την πραγματικότητα και εξακολουθούν να εφαρμόζουν την «πολιτική του κατευνασμού και της απραξίας»για τη συγκεκριμένη μορφή εγκληματικότητας, η οποία όμως αποθρασύνει και εν τέλει οδηγεί σε μεγαλύτερη επιθετικότητα και στην προκειμένη περίπτωση στην όλο και «βαρύτερη» εγκληματικότητα.

Δυστυχώς, με την σημερινή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ οι πολίτες, πέρα από την οικονομική κρίση, βιώνουν μια πρωτοφανή έλλειψη ασφάλειας.
Η Πολιτεία θα πρέπει να πάψει να παριστάνει το «θεατή» και οφείλει, να αποκαταστήσει τη νομιμότητα, το Κράτος Δικαίου και το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών, ανεξαρτήτως πολιτικών επιλογών, σκοπιμοτήτων και στο όνομα διαφόρων ιδεοληψιών.

Μπάμπης Μηνόπετρας

Γραμματέας Δημόσιας Τάξης

Γραφείο Τύπου
Το Γραφείο Τύπου της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ εδρεύει στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στην οδό Απόλλωνος 3-5, στην Αθήνα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>