Δελτίο Τύπου Νέα Δεξιά

Η αίτηση υπαγωγής μίας ιστορικής επιχείρησης όπως ο ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ A.E στο Άρθρο 99, θα οδηγήσει πάνω από 11.000 εργαζομένους στην ανεργία και θα επιφυλάξει πιθανότατα ανάλογη τύχη σε 3.000 προμηθευτές και στο προσωπικό τους.

Παράλληλα θα εκκενωθούν πάνω από 500 ακίνητα, τα οποία με τα μισθώματά τους τα προς το ζειν σε τουλάχιστον ισάριθμες οικογένειες. Αποδεικνύεται δυστυχώς με τον χειρότερο τρόπο ότι ο ελληνικός ιδιωτικός τομέας δεν μπορεί να επιμεριστεί όλο το κόστος του μεταπολιτευτικού πάρτι, ανεξαρτήτως αν μιλάμε για μεγάλες εταιρείες με ισχυρό μερίδιο στην αγορά ή για τον απλό μικρομεσαίο έμπορο και ελεύθερο επαγγελματία.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ οφείλει να επανεξετάσει τα εξοντωτικά μέτρα φορολόγησης και κοινωνικής ασφαλίσεως που ψήφισε τον περασμένο μήνα, διότι η εφαρμογή τους αποδεικνύεται αδύνατη και μόνο την ολική καταστροφή μπορεί να προξενήσει. Το γεγονός ότι οι εταίροι και οι δανειστές μας αποδέχθηκαν τα μέτρα αυτά δεν μπορεί να αποτελεί άλλοθι για την εξόντωση της επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα ούτε καθιστά άμοιρους ευθυνών όσους τα ψήφισαν.

Καλούμε επίσης, τα κόμματα της αντιπολίτευσης να δεσμευθούν συγκεκριμένα για τις ενέργειες στις οποίες θα προβούν σε περίπτωση αναλήψεως της εξουσίας με σκοπό την διάσωση του ιδιωτικού τομέα και των πολιτών που απασχολούνται σε αυτόν είτε λέγονται μισθωτοί είτε εργοδότες είτε ελεύθεροι επαγγελματίες.

Νέα Δεξιά
Το Γραφείο Τύπου της Νέας Δεξιάς λειτουργεί σε καθημερινή βάση και είναι στην διάθεση όλων των δημοσιογράφων. Τα στοιχεία επικοινωνίας του γραφείου είναι:
Τ: 211 1980 118
Κ: 694 300 64 00
E: press@neadexia.gr
ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ - Γραφείο Τύπου - Απόλλωνος 3-5, 10557 Αθήνα

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>