Δελτίο Τύπου Νέα Δεξιά

Από εχθές και σήμερα οι Έλληνες συνταξιούχοι έλαβαν με τις περικοπές, στην ήδη χαμηλή σύνταξή τους, το αριστερό μήνυμα της κυβέρνησης Τσίπρα – Καμμένου αλλά και τις συνέπειες των πειραμάτων της υπερήφανης διαπραγμάτευσης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ-ΛΑΕ-ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ…

Οι ήδη χαμηλές συντάξεις των γονέων μας, που συντηρούν ως προς την επιβίωση ολόκληρες οικογένειες των ανέργων της κρίσης των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, έλαβαν την χαριστική βολή από το αριστερό χέρι των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

Είμαστε σίγουροι ότι ο κομμουνιστής υπουργός κος Κατρούγκαλος, θα προσφέρει όλη την κολεξιόν από τα ακριβά μαντηλάκια του, ώστε να σκουπίσει τα δάκρυα της αγανάκτησης και της αδικίας των Ελλήνων συνταξιούχων που ήδη κουνάνε το μαντήλι αποχαιρετισμού στην κυβέρνηση και τα κόμματα εξουσίας.

Νέα Δεξιά
Το Γραφείο Τύπου της Νέας Δεξιάς λειτουργεί σε καθημερινή βάση και είναι στην διάθεση όλων των δημοσιογράφων. Τα στοιχεία επικοινωνίας του γραφείου είναι:
Τ: 211 1980 118
Κ: 694 300 64 00
E: press@neadexia.gr

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>