Φουλ οι μηχανές στο κόμμα της Νέας Δεξιάς μετά τη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου

Σε πλήρη ενεργοποίηση τέθηκε ο κομματισμός μηχανισμός της Νέας Δεξιάς βάσει του προγραμματισμού δράσης που αποφάσισε το Εθνικό Συμβούλιο του κόμματος, που συνεδρίασε στα κεντρικά γραφεία της Απόλλωνος.
Στο πλαίσιο του Εθνικού Συμβουλίου παρουσιάστηκαν από τον πρόεδρο Φαήλο Κρανιδιώτη, τον αντιπρόεδρο Παναγιώτη Δούμα και το Γενικό Γραμματέα Χρήστο Χρηστίδη τόσο ο απολογισμός δράσης του προηγούμενου διαστήματος όσο και ο προγραμματισμός του κόμματος σε βραχυπρόθεσμο και μεσοπρόθεσμο ορίζοντα.
Πιο συγκεκριμένα, παρουσιάστηκαν τα θετικά συμπεράσματα από την επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο της ΔΕΘ, οι εξελίξεις στην εμβάθυνση της συνεργασίας με την ευρωπαϊκή πολιτική ομάδα της E.N.F. αλλά και οι οργανωτικές πρωτοβουλίες που έχουν προγραμματιστεί με αφετηρία επισκέψεις του προέδρου σε νομούς της Ανατολικής και Κεντρικής Μακεδονίας.
Το σώμα ενημερώθηκε ότι με απόφαση του Φαήλου Κρανιδιώτη ορίστηκε εκπρόσωπος τύπου ο κ. Αλέξανδρος Αρβανιτάκης, διεθνολόγος. Παράλληλα συζητήθηκαν ζητήματα σχετικά με την επικοινωνιακή στρατηγική του κόμματος, ιδίως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Τέλος, αποφασίστηκε η παρουσία του προέδρου και αντιπροσωπείας του κόμματος στο Συμβούλιο της Επικρατείας την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου, όπου θα συζητηθεί στην Ολομέλεια του σώματος, η αίτηση ακύρωσης των συνταξιουχικών οργανώσεων κατά του νόμου Κατρούγκαλου.

Γραφείο Τύπου
Το Γραφείο Τύπου της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ εδρεύει στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στην οδό Απόλλωνος 3-5, στην Αθήνα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>