Με την ευκαιρία της επετείου ιδρύσεως του Λ.Σ. η Γραμματεία Ναυτιλίας της Νέας Δεξιάς εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Η Νέα Δεξιά εκφράζει τις ευχαριστίες της στο Λιμενικό Σώμα που αποτελεί θεματοφύλακα της Ναυτιλίας μας και τον ακοίμητο παράγοντα ασφαλείας των θαλασσών μας.

Οι Αξιωματικοί, Υπαξιωματικοί και Λιμενοφύλακές μας, επιτελούν ένα πολύ δύσκολο έργο, διττό κατά κύριο λόγο, αφού πέρα από την αστυνόμευση των θαλασσών μας και την διασφάλιση των θαλασσίων μας συνόρων, το ΛΣ-ΕΛΑΚΤ αποτελεί και τον εγγυητή ασφαλείας των εμπορικών μας πλοίων, τόσο στην περιοχή ευθύνης του, στα αρχιπελάγη μας, όσο και στους διεθνείς ναυτιλιακούς οργανισμούς όπου εκπροσωπεί επαξίως την χώρα.

Γνωρίζουμε τις θυσίες του προσωπικού του ενδόξου αυτού σώματος, του 4ου κλάδου των Ε.Δ., είμαστε δίπλα τους σε κάθε αποστολή τους είτε SAR, είτε όποια άλλη κληθούν να αναλάβουν και θα θέλαμε να ευχηθούμε στην ηγεσία και στα στελέχη του, χρόνια πολλά, καλή δύναμη και ο Άγιος Νικόλαος να τους καθοδηγεί πάντα».

Γραφείο Τύπου
Το Γραφείο Τύπου της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ εδρεύει στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στην οδό Απόλλωνος 3-5, στην Αθήνα.
  1. ΑΚΡΙΤΙΚΟ ΝΗΣΊ says:

    Χρόνια Πολλά στο Λιμενικό Σώμα. Είναι πάντα στο καθήκον κάτω από δύσκολες συνθήκες. Ειδικά στα ακριτικά νησιά έχει προσφέρει πολλά.

  2. Δυστυχώς το Λ.Σ έχει εξελιχθεί από σώμα αποτροπής εισόδου παρανόμων στη χώρα σε σώμα διευκόλυνσής τους(όπως και στην ΙΤΑΛΙΑ άλλωστε) .

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>