Με αφορμή τις δηλώσεις του Υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Γιάννη Μουζάλα, ο Γραμματέας Μεταναστευτικού – Δημογραφικού της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ Γιάννης Παγώνης έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Την ώρα που η ανεργία στην Ελλάδα αγγίζει το 30%, την ώρα που συμπολίτες μας εργάζονται σε συνθήκες Μεσαίωνα με 300 ευρώ τον μήνα, την ώρα που συνταξιούχοι πένονται, την ώρα που Έλληνες αδυνατούν να ζήσουν τις δικές τους οικογένειες και υποφέρουν.


Έρχεται ο κ. Μουζάλας και ανακοινώνει προκλητικά μηνιαίο επίδομα-«μισθό» 400 ευρώ σε οικογένειες λαθρομεταναστών και μάλιστα για δύο τουλάχιστον χρόνια, το οποίο προστίθεται βέβαια στις παροχές δωρεάν κατοικίας, εκπαίδευσης και περίθαλψης, κοροϊδεύοντας τους Έλληνες ότι πρόκειται για χρήματα της ΕΕ, λες και η Ελλάδα δεν συνεισφέρει στο Κοινοτικό Ταμείο.
Κατόπιν τούτου ζητάμε από τον κ. Μουζάλα να παραιτηθεί, καθώς αποτελεί τον Δούρειο Ίππο για την αλλοίωση του πληθυσμού της χώρας.
Οσο για την ΕΕ που επιδοτεί πια αδρά τον εποικισμό, τα μόνα χρήματα που μπορούμε να δεχθούμε από αυτήν για τους λαθρομετανάστες, είναι τα ναύλα των εισιτηρίων της επιστροφής τους και χρήματα για την φύλαξη των συνόρων μας.»

Γραφείο Τύπου
Το Γραφείο Τύπου της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ εδρεύει στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στην οδό Απόλλωνος 3-5, στην Αθήνα.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>