«Μετά την σύμβαση με Fraport που μαζί με τα Ελληνικά αεροδρόμια, έδινε «δωράκι» την υποχρεωτική μετάταξη πυροσβεστών στην ιδιωτική εταιρία με αποκλειστικό επιχειρησιακό καθήκον την προστασία του αεροδρομίου μέσα σε συνθήκες «γαλέρας & σκλάβων» που αντιμετωπίζουν, όπως έγινε γνωστό, για την διαβίωση τους και ενώ η κυβέρνηση πρόσφατα διαχειρίστηκε το θέμα των συμβάσεων των πυροσβεστών μαθαίνουμε πώς το Π.Σ. θα αποψιλώσει πυροσβεστικούς σταθμούς για την ικανοποίηση αυτών των συμβάσεων με Fraport.

Στα Ελληνικά νησιά, και ειδικά στο ανατολικό Αιγαίο που έχει βαρύνουσα εθνική σημασία, οι πυροσβεστικοί σταθμοί έχασαν σχεδόν το 50% της δύναμης τους (από 10 ως και 30 άτομα) ενώ η κυβέρνηση υπόσχεται μελλοντικά (και ενώ είμαστε ήδη εντός αντιπυρικής περιόδου) να προσθέσει μόνο 2 με 3 άτομα σε κάθε νησί! Πυροσβέστες, λοιπόν, που εκπαιδεύτηκαν με τα χρήματα του Ελληνικού λαού, μισθώθηκαν σε ιδιωτική εταιρία για υπηρεσίες, χωρίς πρόβλεψη για αντικατάσταση του, για να κοιτά η κυβέρνηση ως άλλος Νέρων μετά, τι ωραία που καίγονται τα δάση μας.

Σημειώνουμε πώς σύντομα θα μεταταχθούν και άλλοι πυροσβέστες σε κοινοπραξίες κατασκευής ιδιωτικών αυτοκινητόδρομων με ίδιες διαδικασίες , βάσει συμβάσεων με ότι αυτό σημαίνει για την αδυναμία κάλυψης αναγκών των Ελλήνων πολιτών».

 

Γραφείο Τύπου
Το Γραφείο Τύπου της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ εδρεύει στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στην οδό Απόλλωνος 3-5, στην Αθήνα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>