Το πολιτικό έγκλημα του ΣΥΡΙΖΑ και των «μη ηλεκτροδοτούμενων» Ελλήνων, που του κρατάνε τσίλιες, να ξεχαρβαλώσουν τα σύνορα, μπάζοντας μέσα στρατιές λαθρομεταναστών και προσφύγων, κατά κύριο λόγο σουνιτών, είναι δεδομένο.

Για να ικανοποιήσουν τον διεθνιστικό τους κάλο και για να χρησιμοποιήσουν τα θύματα του Ερντογάν και των ψυχοπαιδιών του στη Ράκα ως καψοκαλύβικο διαπραγματευτικό εκβιασμό για το χρέος, διέλυσαν την ασφάλεια της χώρας. Ο εκβιασμός πήγε άπατος, γείτονες κι εταίροι έκλεισαν τα σύνορά τους και οι μουσαφιραίοι της Τασίας μάς έμειναν αμανάτι.

Οι εραστές του βενεζουελάνικου μπολιβαρισμού έφεραν τελικά, αντί για την ταπείνωση των καπιταλιστών δανειστών, μια Μνημονιάρα σαραντάπηχη, που τη ζήλεψε και ο Αδωνις.

Οι φόροι σε λίγο θα κάνουν τον Αλή Πασά να μοιάζει με Ρεπουμπλικάνο Τραμπικό.

57.000 οι μουσαφιραίοι στα χαρτιά, τρέχα γύρευε πόσοι είναι στην πραγματικότητα και εκτός των hot spots. «Δωράκι» η φυματίωση στο προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων.

Μου έλεγε παλιοσειρά δόκιμος του Πεζικού, που έκανε τρία χρόνια θητεία, τα δύο στη Λέσβο: «Γιατί έφαγα τόσο χρόνο από τη ζωή μου; Ασκήσεις, οχυρωματικά έργα, φυλάκια, παρατηρητήρια κ.λπ. Για να αποβιβαστούν ανενόχλητες πέντε μεραρχίες μουσουλμάνων πέρυσι, από τους οποίους οι μαφιόζοι του Ερντογάν βγάζουν δύο τρία χιλιάρικα το κεφάλι;»

Λοιπόν, σας έχω νέα. Τις τελευταίες εβδομάδες έγιναν δύο συσκέψεις -Αθήνα και Θεσσαλονίκη- των διευθυντών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, με τη συμμετοχή και άλλων στελεχών των διευθύνσεων, συνεργατών του Φίλη, υπό την ευθύνη του Γιάννη Παντή, γ. γραμματέα του υπουργείου. Αντικείμενο, η ένταξη των παιδιών προσφύγων και λαθραίων στα ελληνικά σχολεία. Αυτό, λέει, θα γίνει σε συνεργασία με ΜΚΟ. Κυκλοφόρησε και συλλογική μελέτη καθηγητάδων, καμιά 170αριά σελίδες. Οποιος βρει πόσοι από αυτούς τους καθηγητές έχουν σχέση με ΜΚΟ κερδίζει φωτογραφία του Καρανίκα. Η υλοποίηση θα γίνει, κατά τις πληροφορίες, από τους περίπου 800 αναπληρωτές που θα προσλάβουν, σε συνεργασία με τις ΜΚΟ.

Οι τοπικές κοινωνίες; Το υπουργείο θέλει να βάλει τα στελέχη των διευθύνσεων να τις πείσουν.

Δικαίωμα στην εκπαίδευση έχουν όλα τα παιδιά του κόσμου, κάθε θρησκείας. Μπορούν να την έχουν, με τη βοήθεια των Ηνωμένων Εθνών, της Ε.Ε. κ.λπ., στους οργανωμένους χώρους όπου διαμένουν, μέχρι να γυρίσουν στις πατρίδες τους.

Είναι φανερό, όμως, ότι, εκτός των άλλων, υπάρχει ένας βασικός ιδεολογικός λόγος που θέλουν να αναμείξουν τα παιδιά προσφύγων και λαθρομεταναστών με τα Ελληνόπουλα: το όνειρο της πολυπολιτισμικής κουρελούς. Να μας μείνουν και να ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ.

Εκεί που απέτυχε η βιομηχανική Γαλλία, με εκατομμύρια αναφομοίωτους Αραβες δεύτερης και τρίτης γενιάς, που έκατσαν στα ίδια θρανία με τα Γαλλάκια, μερικοί εκ των οποίων σήμερα σκοτώνουν αδιάκριτα με αβυσσαλέο μίσος συμπολίτες τους, θα πετύχει ο… Φίλης.

Η δημιουργία αραβικής, πακιστανικής, αφγανικής μειονότητας βλάπτει το εθνικό συμφέρον. Δεν αφομοιώνονται ακόμη κι αν ο «κεμαλικός» υπουργός γίνει πρωταθλητής στην ενόργανη. Για πολλούς από τους μαθητές δεν ξέρουμε την πραγματική ηλικία τους, τα πραγματικά στοιχεία τους και δεν ξέρω εάν και πώς έχουν ελεγχθεί υγειονομικά. Σύνηθες, πάντως, να έχουν περάσει τα 20 και να υποκρίνονται τους εφήβους, για λόγους ευνοϊκής νομικής μεταχείρισης.

Ο ΣΥΡΙΖΑ επιμένει ρισκάροντας, ώσπου η βλάβη στην πατρίδα να γίνει ανήκεστος.

Δημοσιεύθηκε στην «Κυριακάτικη Δημοκρατία», την 31/07/2016

Φαήλος Κρανιδιώτης on FacebookΦαήλος Κρανιδιώτης on Twitter
Φαήλος Κρανιδιώτης
Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ | Δικηγόρος Αθηνών
Ο Φαήλος Κρανιδιώτης είναι δικηγόρος Αθηνών και Πρόεδρος του πολιτικού κόμματος «ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ». Γεννήθηκε το 1965, μεγάλωσε στον Κορυδαλλό και σπούδασε Νομικά στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Έγινε γνωστός κυρίως ως δικηγόρος του ηγέτη του PKK Αμπντουλά Οτσαλάν και ως στενός συνεργάτης του τ. πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά. Αρθρογραφεί σε εβδομαδιαία βάση στην εφημερίδα «Δημοκρατία». Τον Μάρτιο του 2016 διεγράφη από την ΝΔ από τον νεοεκλεγέντα πρόεδρό της και στις 13 Μαΐου 2016 ίδρυσε το πολιτικό κόμμα «ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>