Επ’ αφορμή των χθεσινών δηλώσεων του Υπουργού Εσωτερικών της Γερμανίας, κου Ντε Μεζιέ, καθώς και της κατακρήμνισης του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος από την AfD στις εκλογές του κρατιδίου Μέκλενμπουργκ-Φορπόμερν, γενέτειρας της Γερμανίδας καγκελαρίου, ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δεξιάς κος Παναγιώτης Δούμας έκανε την κάτωθι δήλωση:

«Είναι κοινό μυστικό ότι οι πολιτικές της Ευρωπαϊκής Ενώσεως ως προς την μετανάστευση υποκρύπτουν την πρόθεση των ευρωπαϊκών ελίτ να αντιμετωπίσουν την κατάρρευση των ευρωπαϊκών ασφαλιστικών συστημάτων, εισάγοντας εργατικό δυναμικό από τρίτες χώρες. Για τον σκοπό αυτό και παρά τα επαναλαμβανόμενα ναυάγια αυτών των πολιτικών, πριμοδοτούν με δισεκατομμύρια τον δουλέμπορο Ερντογάν, αντί να ενισχύσουν την άμυνα των εξωτερικών συνόρων της Ε.Ε. έναντι της μεταναστεύσεως και επιδοτούν την υποδοχή και όχι την απόκρουση και αποθάρρυνση των μεταναστευτικών ροών. Ξεχνά ο κος Ντε Μεζιέ τις περσινές ανοικτές και εγκάρδιες προσκλήσεις της κυρίας Μέρκελ προς τους ανά τον κόσμο επιδόξους ‘Ευρωπαίους’. Το αποτέλεσμα αυτής της πολιτικής είναι η μεταφορά της συγκρούσεως με τον ισλαμικό ολοκληρωτισμό στις καρδιές των ευρωπαϊκών πόλεων, η επιτάχυνση της δημογραφικής αλλοιώσεως των ευρωπαϊκών κρατών και φυσικά η πολιτική αναρρίχηση όλων εκείνων των δυνάμεων που, όπως η ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ, αμφισβητούν τις πολιτικές αυτές και απαιτούν την άμεση αλλαγή της συνταγής λειτουργίας της Ευρωπαϊκής Ενώσεως. Η μεγάλη άνοδος της «Εναλλακτικής για την Γερμανία» (AfD), καθώς και η επιμελώς αποσιωπούμενη μείωση της αποχής κατά 10%, διαμηνύουν τόσο στον κύριο Ντε Μεζιέ, όσο και στους ανά την Ευρώπη – και φυσικά στην Ελλάδα – συνοδοιπόρους του, να προβληματιστούν για την χρεωκοπία των πολιτικών τους και να πάψουν να επιδιώκουν δολίως την αντικατάσταση των ευρωπαϊκών πληθυσμών. Είμαι βέβαιος ότι στην χώρα μας, ο δεδομένος ευρωσκεπτικισμός που γεννάται από την στάση των εταίρων μας θα αποτυπωθεί μέσα από σύγχρονες και συνετές επιλογές, όπως η ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ και όχι τιμωρητικά, με γνώμονα το τυφλό μίσος και την εκτόνωση παιδικών και λοιπών συμπλεγμάτων.»

Γραφείο Τύπου
Το Γραφείο Τύπου της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ εδρεύει στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στην οδό Απόλλωνος 3-5, στην Αθήνα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>