Το Γραφείο Τύπου της Νέας Δεξιάς εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση.
Σύσσωμη η ηγεσία της Νέας Δεξιάς με επικεφαλής τον Πρόεδρό της κ. Φαήλο Κρανιδιώτη και πλήθος μελών του κόμματος συμμετείχαν τις τελευταίες ημέρες (Παρασκευή Σάββατο και Κυριακή) στα αγωνιστικά συλλαλητήρια του Ελληνικού Λαού για την Ελλάδα και τη Μακεδονία μας.
Τόσο ο Πρόεδρος όσο και οι κ.κ. Αντιπρόεδρος, Γεν. Γραμματέας, Εκπρόσωπος Τύπου, Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος της Νεολαίας μας, Γενικός Διευθυντής, ο Διευθυντής Γραφείου Προέδρου και πλήθος στελεχών, μελών και επικεφαλής Γραμματειών, δέχτηκαν την βίαιη αντίδραση της κυβέρνησης που απάντησε με χημικά και δακρυγόνα στην αντίδραση των πολιτών για την εθνική «προδοσία». Το ίδιο σκηνικό και στις Πρέσπες, όπου πολυμελής αντιπροσωπεία μας έγινε «δοκιμαστής» καπνογόνων και αστυνομικών γκλοπ.
Η Νέα Δεξιά δεν πτοείται, δεν αποκαρδιώνεται και δεν εγκαταλείπει τον αγώνα για την πατρίδα. Μαζί με τον Ελληνικό λαό, όπως ακριβώς στα συλλαλητήρια, δίνουμε τα χέρια και δεσμευόμαστε ότι θα αγωνιστούμε μέχρι τέλους για την ακύρωση της επαίσχυντης και ατιμωτικής για την Πατρίδα μας συμφωνίας.
Οι ηγεσίες αναδεικνύονται πάνω στις ασπίδες των συμπολεμιστών τους και όχι μέσα από υπόγειες διαδρομές και ωφελιμιστικές συμμαχίες.

Γραφείο Τύπου
Το Γραφείο Τύπου της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ εδρεύει στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στην οδό Απόλλωνος 3-5, στην Αθήνα.
  1. GIOIRGOS PAPADOPOULOS says:

ΠΡΟΕΔΡΕ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ
    ΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ
    ΘΑΘΕΛΑ ΝΑ ΕΓΓΡΑΦΩ ΩΣ ΜΕΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΩΕΓΑΝΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
    ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
    ΑΣΤ.ΧΑΡΙΣΤΟΣ

Αφήστε μία απάντηση

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>