Ο Γραμματέας Εργασιακών και Ασφαλιστικού της Νέας Δεξιάς κ. Εμμανουήλ Ζαμπέτας, με αφορμή την τροπολογία που πέρασε χθες η κυβέρνηση με την οποία εξαιρεί από την περικοπή των συντάξεων μεταξύ άλλων τον κ. Μπαλαούρα, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«O George Orwell στο βιβλίο του «Η φάρμα των ζώων», στο οποίο τα γουρούνια έχουν την διακυβέρνηση της κοινότητας των ζώων, βάζει τους διοικούντες να δηλώνουν πως «όλα τα ζώα είναι ίσα μεταξύ τους, αλλά, μερικά ζώα είναι πιό ίσα από τα άλλα.

Ο κος. Μάκης Μπαλαούρας, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ και συνταξιούχος, ο ίδιος της Τράπεζας της Ελλάδος, φαίνεται να έχει ενστερνιστεί την συγκεκριμένη αποστροφή και να την έχει θέσει σε εφαρμογή με την τροπολογία που πέρασε, εχθές, στην οποία προβλέπει την μη πλήρη αναστολή ή, έστω, περικοπή του συνταξιοδοτικού δικαιώματος των συνταξιούχων της Τράπεζας της Ελλάδος οι οποίοι συνεχίζουν να εργάζονται μετά την συνταξιοδότηση τους, όπως ισχύει για τους υπολοίπους συνταξιούχους.

H Νέα Δεξιά, απερίφραστα, καταδικάζει αυτή την διάκριση μεταξύ των «δικών μας» συνταξιούχων και των λοιπών πληβείων και δεσμεύεται να πολεμήσει για την κατάργηση όλων αυτών των αδίκων διατάξεων».

Γραφείο Τύπου
Το Γραφείο Τύπου της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ εδρεύει στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στην οδό Απόλλωνος 3-5, στην Αθήνα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>