Με αφορμή την έγκριση της «Εθνικής Στρατηγικής για την Ένταξη» από το Κυβερνητικό Συμβούλιο Κοινωνικής Πολιτικής (ΚΥ.Σ.ΚΟΙ.Π), ο Γραμματέας Μεταναστευτικού – Δημογραφικού της Νέας Δεξιάς Γιάννης Παγώνης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, δια του υπουργού μεταναστευτικής πολιτικής κ. Βίτσα, έρχεται λίγο πριν εγκαταλείψει τις καρέκλες της εξουσίας, να ολοκληρώσει το σχέδιο εποικισμού της χώρας και της αντικατάστασης του πληθυσμού με τους «νέους έλληνες”.

Μετά το ανέκδοτο των 20 σωστών απαντήσεων σε τεστ 30 ερωτήσεων που αποδίδει ιθαγένεια του κ. Σκουρλέτη, το πρόγραμμα καταγραφής δεξιοτήτων και χορήγηση ΑΜΚΑ και ΑΦΜ, το πιλοτικό πρόγραμμα ΗELIOS με βασικό παράγοντα ένταξης την Τοπική Αυτοδιοίκηση και το πρόγραμμα «πάρτυ των ΜΚΟ” ESTIA του κ. Μουζάλα και των προθύμων δημάρχων, έρχεται τώρα η «Εθνική Στρατηγική για την Ένταξη” του κ. Βίτσα. Τα κύρια στοιχεία της είναι η ανάδειξη της τοπικής αυτοδιοίκησης ως φορέα υλοποίησης των πολιτικών ένταξης, η αναμόρφωση του νομοθετικού πλαισίου με στόχο την νομιμοποίηση όλων των λαθρομεταναστών και η εναρμόνιση των δράσεων όλων των υπουργείων σύμφωνα με τις στοχεύσεις του υπουργείου μεταναστευτικής πολιτικής.

Όλα σε αυτή τη χώρα κινούνται γύρω από τους λαθρομετανάστες, με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ να κινεί τα νήματα των πολιτικών μαριονετών. Οι Έλληνες είναι προφανώς κατά τους κυβερνώντες ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ το ενοχλητικό στοιχείο αυτής της χώρας. Είναι σαφές ότι η Ελλάδα βρίσκεται σε πλήρη αναντιστοιχία με τις πολιτικές αξίες που έρχονται δυναμικά στο προσκήνιο στην υπόλοιπη Ευρώπη, όπως πατρίδα, έθνος, εθνική ταυτότητα, εθνική κυριαρχία, πολιτικές αξίες που υπηρετεί η Νέα Δεξιά».

Γραφείο Τύπου
Το Γραφείο Τύπου της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ εδρεύει στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στην οδό Απόλλωνος 3-5, στην Αθήνα.
  1. Εποικισμός λέγεται αυτό. Πρωτόγονος και με συνοπτικές διαδικασίες. Από λαθρομετανάστες κουβαλημένους από την μούργα της αριστεράς και των ελεεινών συνοδοιπόρων της.

  2. Οι ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ του ΣΥΡΙΖΑ και ο «Ανεξάρτητος Έλληνας” συνοδοιπόρος τους έχουν αποδείξει που κατατάσουν τους Έλληνες. Σύντομα και οι Έλληνες θα τους κατατάξουν αντίστοιχα!

  3. Γ.Κ
    Η ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ πρέπει να κάνει πιο επιθετική πολιτική ανάδειξης του θέματος γιατί τα αλλά κόμματα σκοπίμως υποβαθμίζουν το θέμα.

  4. Ασχοληθείτε και με την <> εάν π.χ 50.000 Τούρκοι-κινέζοι -σκοπιανοί διαθέτουν Ε200.000 έκαστος μπορούν να πάρουν ελληνική υπηκοότητα ΄
    Δηλαδή μπορούν νόμιμα να δημιουργήσουν μειονότητα στην Ελλάδα για να κερδίσουν κάποιοι πωλητές και μεσίτες .
    Η Ελλάδα δηλ είναι προς πώληση

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>