Δελτίο Τύπου Νέα Δεξιά

«Κόφτης» για την Ελλάδα μεν αλλά «συνδετήρας» για το Ισλάμ δε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ…
Ενώ ο «κόφτης» κυριαρχεί στη ζωή των Ελλήνων στο μόνο που δεν μπαίνει «κόφτης» αλλά αντιστρόφως πολλαπλασιαστής και ενισχυτής είναι η κατασκευή όλο και περισσότερων hot- spots.
Η κυβέρνηση – καθεστώς ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ από τη μία υπόσχεται – και μάλιστα στα σοβαρά – έσοδα παίζοντας τους συριζοκαουμπόηδες και …«ινδιΠάνους» με paint ball σε παλαιά στρατόπεδα, από την άλλη όμως παίζει εντελώς φαιδρά με το μέλλον της πατρίδας, των παιδιών μας και της εθνικής μας ταυτότητας.
Παίζει το ακραίο και επικίνδυνο παιχνίδι της γκετοποίησης και της διεθνούς απομόνωσης της Ελλάδας μέσα από την κατασκευή νέων hot-spots, μετατρέποντας την πατρίδα μας στον ακάλυπτο χώρο της Ευρώπης, ανεβάζοντας στα ύψη τις εθνικές δαπάνες και κατασπαταλώντας ευρωπαϊκούς πόρους, την ίδια ώρα όπου οι ελληνικές επιχειρήσεις κλείνουν και το 1,5 εκατομμύριο άνεργοι αποτελούν ισάριθμο πληθυσμό με όσους «υποψήφιους επενδυτές» περιμένουν στα παραλία της Τουρκίας για μία θέση σε κάποιο από τα νέα ελληνικά hot-spots.
Ίσως αύριο, σε κάθε hot spot θα κτιστεί ένα νέο αραβικό – νεοθωμανικό χωριό και σίγουρα όχι με κάποιο όνομα τύπου Νέα Σαμψούντα ή Νέα Σμύρνη γραμμένο στα ελληνικά…
Ακόμα πιο επικίνδυνο είναι ότι σε κάθε νέο χωριό πρώην hot-spot, όπου θα κτίσουν με αδρά πληρωμή οι «πολιτικοί εργολάβοι» των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, θα υψώνεται και ένας μιναρές να υπενθυμίζει στον ιστορικό του μέλλοντος την κυβέρνηση «κερκόπορτα» της σύγχρονης Ελλάδας και του Έθνους.

Νέα Δεξιά
Το Γραφείο Τύπου της Νέας Δεξιάς λειτουργεί σε καθημερινή βάση και είναι στην διάθεση όλων των δημοσιογράφων. Τα στοιχεία επικοινωνίας του γραφείου είναι:
Τ: 211 1980 118
Κ: 694 300 64 00
E: press@neadexia.gr
ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ - Γραφείο Τύπου - Απόλλωνος 3-5, 10557 Αθήνα

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>