Χθές ήταν η Ημέρα Ανεξαρτησίας των Αμερικάνων, όταν επαναστάτησαν πριν 241 έτη για λόγους ΥΨΗΛΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗΣ εναντίον των Άγγλων.

Με την ευκαιρία θέλουμε να αναφερθούμε στον Πουριτανό και Συντηρητικό Σίλα Ντάουνερ (Silas Downer), ένα Αμερικάνο Πατριώτη της εποχής της Αμερικανικής Ανεξαρτησίας, ο οποίος σε ομιλία του είπε κάτι που είναι απόλυτα επίκαιρο για την φορολογική καταιγίδα και την οικονομική ανελευθερία που βιώνουμε τα τελευταία έτη της κρίσης στην δική μας χώρα, την Ελλάδα:

«Αν εμείς οι Αμερικάνοι, υποκύψουμε στην φορολογία που ζητά το Αγγλικό Κοινοβούλιο, αυτό θα μας κατατάξει στο κατώτατο επίπεδο της δουλείας . Γιατί αν μπορούν να μας πάρουν έστω και μια δεκάρα, κόντρα στην θέληση μας, τότε μπορούν να μας τα πάρουν όλα. Εάν έχουν τόση δύναμη πάνω στις ιδιοκτησίες μας, θα έχουν και ανάλογη δύναμη και πάνω στο άτομο μας. Και στο εξής αυτό θα ακολουθήσει : ότι θα μπορούν να απαιτήσουν ακόμα και να πάρουν τις ίδιες μας τις ζωές.»

Χρόνια Πολλά σε αυτό το μεγάλο Έθνος που χτίστηκε και μεγαλούργησε με την καθοδήγηση κυρίως Δεξιών και ΕθνοΡεπουμπλικάνων Προέδρων, όπως ο Λίνκολν, o Ρήγκαν, ο Θεόδωρος Ρούσβελτ, ο Άηζενχάουερ, ο Τόμας Τζέφερσον και φυσικά συνεχίζει να αναπτύσσεται με τον τωρινό Δεξιό Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ.

Γραφείο Τύπου
Το Γραφείο Τύπου της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ εδρεύει στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στην οδό Απόλλωνος 3-5, στην Αθήνα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>