Δελτίο Τύπου Νέα Δεξιά

Ο Πρόεδρος του κόμματος ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ προέβη αναφορικά με το BREXIT στην ακόλουθη δήλωση:

Ο βρετανικός λαός κατέδειξε τη πλήρη αναντιστοιχία της πολιτικής των Βρυξελλών με την βούληση των ευρωπαϊκών Εθνών.

Την ευθύνη για το Brexit την έχουν οι διεφθαρμένες και αμειβόμενες με δεκάδες χιλιάδες ευρώ τον μήνα γραφειοκρατικές «ελίτ» που θέλουν να εκπαιδεύσουν τα ευρωπαϊκά έθνη να υπακούουν σε αποφάσεις χωρίς δημοκρατική νομιμοποίηση. Το ζητούμενο όμως είναι να αλλάξουν οι «ελίτ» κι όσοι τις ακολουθούν σαν σκυλιά κι όχι να προσαμοστούν οι λαοί στις ιδεοληψίες απάτριδων γραφειοκρατών.

Η ενότητα της κινδυνεύει, γιατί κανένας δεν είναι διατεθειμένος να αγωνιστεί για μία Ευρώπη που η σημαία της θυμίζει αντιπροσωπεία αυτοκινήτων, για μία Ευρώπη που δεν θεωρεί τα ανατολικά της όρια, σύνορα της τα οποία πρέπει να φυλάξει αλλά αφύλακτη διάβαση για τον ισλαμικό εποικισμό της.

Οι Βρετανοί επέλεξαν την αποχώρηση και λόγω της συμφωνίας της ΕΕ για ελεύθερη visa στους Τούρκους πολίτες, την ίδια συμφωνία για την οποία πανηγύρισαν οι Τσίπρας και Μητσοτάκης.

Ρόλο επίσης έπαιξε και ο σκαιός και ταπεινωτικός τρόπος με τον οποίο η Γερμανία φέρθηκε στην Ελλάδα, δίνοντας μήνυμα τι περιμένει οποιονδήποτε άλλο λαό βρεθεί στην ανάγκη της.

Εάν θέλουμε ενωμένη Ευρώπη, πρέπει να την αλλάξουμε. Να συντρίψουμε την γραφειοκρατική ελίτ των χιλιάδων απαγορεύσεων στην οικονομία, της πολιτικής ορθότητας με τα μετασοβιετικά ράκη της αριστεράς που έχουνε επιβάλει δικτατορία στο δημόσιο λόγο και στα Έθνη της Ευρώπης να αυτοκτονούν υπομονεύοντας την ίδια τους την ασφάλεια με τη στάση των Βρυξελλών στο προσφυγικό και στο μεταναστευτικό.

Πιστεύουμε σε μία Ευρώπη των Εθνών που θα σέβεται την ταυτότητα, τα συμφέροντα, την παραγωγική βάση και την ασφάλεια των λαών της.

Απαιτούμε μία Ευρώπη η οποία θα αξιοποιεί στο έπακρο τις παραγωγικές δυνατότητες και δυναμικές της κάθε χώρας και δεν θα επιβάλει με ποσοτικούς εξαγωγικούς κόφτες οικονομική δικτατορία των συμφερόντων των ισχυρών κρατών προς τα υπόλοιπα μέλη κράτη.

Πιστεύουμε στην Ευρώπη των τριών πυλώνων της Ελλάδας, της Ρώμης και του Χριστιανισμού.

Το Ελληνικό Έθνος δεν πρέπει να σταθεί στο κατάστρωμα του γερμανικού Τιτανικού μαζί με την καπετάνιο και την ορχήστρα. Μαζί με τα άλλα ευρωπαϊκά πατριωτικά κόμματα ταυτότητας θα φέρουμε την Ευρώπη ξανά στους πυλώνες των αξιών και του πολιτισμού της.

Νέα Δεξιά
Το Γραφείο Τύπου της Νέας Δεξιάς λειτουργεί σε καθημερινή βάση και είναι στην διάθεση όλων των δημοσιογράφων. Τα στοιχεία επικοινωνίας του γραφείου είναι:
Τ: 211 1980 118
Κ: 694 300 64 00
E: press@neadexia.gr
  1. Πιστεύουμε σε μια Ευρώπη που εξασφαλίζει τα Ανατ.σύνορά μας και μας παρέχει τη δυνατότητα να αντλήσουμε τους υδρογονάθρακές μας και να επεκτείνουμε την υφαλοκρηπίδα μας και την ΑΟΖ με βάση το διεθνές δίκαιο. Αυτό θα πει παρέχει ασφάλεια και όχι με νόμους που περιορίζει την παραγωγή χωρίς να φροντίζει για την ομοιόμορφη ανάπτυξη.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>