Δελτίο Τύπου Νέα Δεξιά

Ο πρόεδρος του κόμματος ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ κ. Φαήλος Κρανιδιώτης προέβη για την ημέρα γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου στην ακόλουθη δήλωση:

«Σήμερα δεν είναι απλά ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού. Δεν είναι μόνο μνημόσυνο 353.000 ψυχών αδελφών μας. Είναι και ημέρα δόξας και τιμής των αετών του Πόντου, διότι ο Πόντος δεν έπεσε αμαχητί. Δόξα και τιμή στο αντάρτικο των Τραντέλενων, στους καπετάνιους του και τα παλληκάρια τους. Τρία τα καθήκοντα και οι δεσμεύσεις μας:

  1. Τροποποίηση του αντιρατσιστικού νόμου και ξεκάθαρη ονομαστική αναφορά στην Γενοκτονία όλων των Χριστιανών της Μικράς Ασίας από το τουρκικό καθεστώς και όχι μόνο στην εισηγητική έκθεση.
  2. Εκστρατεία από όλες τις πρεσβείες μας και κάθε κρατικό όργανο στις διεθνείς τους επαφές για την αναγνώριση της Γενοκτονίας από όλες τις χώρες.
  3. Να γίνει η αναγνώριση της Γενοκτονίας από την ίδια την Τουρκία ένας από τους όρους προόδου των ευρωτουρκικών σχέσεων.»
Νέα Δεξιά
Το Γραφείο Τύπου της Νέας Δεξιάς λειτουργεί σε καθημερινή βάση και είναι στην διάθεση όλων των δημοσιογράφων. Τα στοιχεία επικοινωνίας του γραφείου είναι:
Τ: 211 1980 118
Κ: 694 300 64 00
E: press@neadexia.gr

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>